Jäseneksi

Yhdistys järjestää numismaattisia huutokauppoja, joissa ostajina ja myyjinä voivat toimia Suomen Numismaatikkoliitto ry:n jäsenyhdistysten jäsenet. Huutokaupat pidetään yleensä yhdistyksen kokousten yhteydessä ja viime vuosina niiden pitopaikkana on ollut Tampereen Vanha kirjastotalo. Huutokaupoissa on perinteisen numismatiikan lisäksi mukana hieman myös muuta keräilytavaraa mm. kelloja ja muuta pienikokoista antiikkia. Kokousten yhteydessä voidaan pitää myös vaihtotilaisuuksia sekä esitelmiä. Yhdistys järjestää aika ajoin myös tutustumiskäyntejä numismaattisesti ja keräilyllisesti mielenkiintoisiin kohteisiin ja tapahtumiin

Yhdistyksen huutokauppalistat ja muu tiedotus julkaistaan internetissä näillä sivuilla sekä  Numismaatikko-lehdessä, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Numismaatikko on Suomen Numismaatikkoliitto ry:n kustantama jäsenlehti, joka on lähes kahdellatuhannella tilaajallaan Suomen suurin numismaattinen julkaisu. Lisää tietoa Suomen Numismaatikkoliitosta nettiosoitteessa www.numismaatikko.fi .

Nuorisojäsen
Pohjois-Hämeen Numismaatikot ottivat vuoden 2011 alusta käyttöön uuden jäsentason
eli Nuorisojäsenen. Nuorisojäseneksi lasketaan alle 18 vuotiaat.

Jäsenmaksut vuodelle 2015
Jäsenmaksut vuonna 2015  ovat 41 euroa (6 € yhdistyksen jäsenyys + 35 € liiton lehtimaksu),
nuorisojäsenelle 21 euroa (6 € yhdistyksen jäsenyys + 15 € liiton lehtimaksu).
Muiden yhdistysten  kautta Numismaatikkoliittoon kuuluvilta laskutetaan vain Pohjois-Hämeen Numismaatikoiden jäsenmaksun osuus 6 euroa.

 

Tulosta, täytä ja allekirjoita hakemus.
Postita hakemus osoitteeseen
Pohjois-Hämeen Numismaatikot ry
Lemminkäisenkatu 3- 5, 33540 TAMPERE

Jäsenhakemuskaavake (PDF)
Jäsenhakemuskaavake (Doc)