Jäseneksi

Yhdistys järjestää numismaattisia huutokauppoja, joissa ostajina ja myyjinä voivat toimia Suomen Numismaatikkoliitto ry:n jäsenyhdistysten jäsenet. Huutokaupat pidetään yleensä yhdistyksen kokousten yhteydessä ja viime vuosina niiden pitopaikkana on ollut Tampereen Vanha kirjastotalo. Huutokaupoissa on perinteisen numismatiikan lisäksi mukana hieman myös muuta keräilytavaraa mm. kelloja, pienikokoista antiikkia, sotilas-, partio-, sairaanhoito-, ym. merkkejä. Kokousten yhteydessä voidaan pitää myös vaihtotilaisuuksia sekä esitelmiä. Yhdistys järjestää aika ajoin myös tutustumiskäyntejä numismaattisesti ja keräilyllisesti mielenkiintoisiin kohteisiin ja tapahtumiin

Yhdistyksen huutokauppalistat ja muu tiedotus julkaistaan internetissä näillä sivuilla sekä  Numismaatikko-lehdessä, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Numismaatikko on Suomen Numismaatikkoliitto ry:n kustantama jäsenlehti, joka on lähes kahdellatuhannella tilaajallaan Suomen suurin numismaattinen julkaisu. Lisää tietoa Suomen Numismaatikkoliitosta nettiosoitteessa www.numismaatikko.fi .

Jäsenmaksut vuodelle 2023
Jäsenmaksut vuonna 2023  ovat 46 euroa (6 € yhdistyksen jäsenyys + 40 € liiton lehtimaksu).
Muiden yhdistysten  kautta Numismaatikkoliittoon kuuluvilta laskutetaan vain Pohjois-Hämeen Numismaatikoiden jäsenmaksun osuus 6 euroa.

Tulosta, täytä ja allekirjoita hakemus.
Postita hakemus osoitteeseen
Pohjois-Hämeen Numismaatikot ry
Ketokuja 6, 36220 Kangasala

Voit myös lähettää hakemuksen sähköisessä muodossa sihteerillemme osoitteeseen pertti.tuominen(at)kolumbus.fi

Jäsenhakemuskaavake (PDF)
Jäsenhakemuskaavake (Doc)